Az AMAZONE ZG-B típusa, amely 5500, illetve 8200 literes tartálytérfogattal kapható, egy nagy teljesítményű vontatott műtrágyaszóró, amely műtrágya és földnedves műtrágya gazdaságos és ökológiailag kedvező kiszórására szolgál. Megbízhatóságának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a ZG-B modelleket nagyszerűen használhatják nagyüzemek, bérvállalkozások vagy több üzemet átfogó cégek. A ZG-B különböző felszereltségű változatokban és számos speciális felszereltségben kapható, így multitalentumként minden műtrágyázási feladatot képes ellátni.

ZG-B_0007

Az előnyök összesítve

  • A stabil univerzális, olajfürdős hajtóművel és túlterhelés elleni védelemmel rendelkező kéttárcsás szórószerkezetek műtrágya, mész vagy további földnedves műtrágya kiszórásához használhatók
  • Stabil és robusztus futóműtechnika, 50 km/h sebességig méretezve
  • A nagy hasmagasság és a nagy méretű abroncsok révén a legnehezebb körülmények között is használható
  • A nagy térfogatú tartályok (5500 liter és 8200 liter) lehetővé teszik a közlekedésre és feltöltésre fordítandó idő csökkentését
  • A nagy feltöltőnyílás egyszerűvé teszi a feltöltést akár silóból, akár rakodógéppel
  • A meredek tartályfalak garantálják az anyag utáncsúszását még lejtős területen is
  • Kopásra nem hajlamos gumi szállítószalag automatikus szabályzással
  • Kompakt, biztonságosan záródó és könnyen kezelhető felhajtható takaróponyva
  • Műtrágyaszerviz, értékes és egyedülálló szolgáltatás több mint 25 éves tapasztalattal

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

ZG-B vontatott műtrágyaszóró
SL_előzetes

SmartLearning mezőgazdasági technika

Gyakorolja számítógépén vagy táblagépén, interaktív tréningekkel a bonyolult AMAZONE talajművelő gépek kezelését önállóan és a tényleges használati időn kívül is.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.

Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítmény-kalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

EasyCheck - Digitális, mobil ellenőrző állomás a keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálásához

Pontos kiszórás könnyedén!

A keresztirányú eloszlás egyszerű optimalizálása a digitális mobil próbapaddal. Helyezze le a tesztszőnyeget, szórjon rá műtrágyát, fotózza le okostelefonjával, elemezze a keresztirányú eloszlást az alkalmazásban, majd tekintse meg a korrigált szórásbeállítási javaslatot.