Az AMAZONE ZG-B típusa, amely 5500, illetve 8200 literes tartálytérfogattal kapható, egy nagy teljesítményű vontatott műtrágyaszóró, amely műtrágya és földnedves műtrágya gazdaságos és ökológiailag kedvező kiszórására szolgál. Megbízhatóságának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a ZG-B modelleket nagyszerűen használhatják nagyüzemek, bérvállalkozások vagy több üzemet átfogó cégek. A ZG-B különböző felszereltségű változatokban és számos speciális felszereltségben kapható, így multitalentumként minden műtrágyázási feladatot képes ellátni.

ZG-B_0007

Az előnyök összesítve

  • A stabil univerzális, olajfürdős hajtóművel és túlterhelés elleni védelemmel rendelkező kéttárcsás szórószerkezetek műtrágya, mész vagy további földnedves műtrágya kiszórásához használhatók
  • Stabil és robusztus futóműtechnika, 50 km/h sebességig méretezve
  • A nagy hasmagasság és a nagy méretű abroncsok révén a legnehezebb körülmények között is használható
  • A nagy térfogatú tartályok (5500 liter és 8200 liter) lehetővé teszik a közlekedésre és feltöltésre fordítandó idő csökkentését
  • A nagy feltöltőnyílás egyszerűvé teszi a feltöltést akár silóból, akár rakodógéppel
  • A meredek tartályfalak garantálják az anyag utáncsúszását még lejtős területen is
  • Kopásra nem hajlamos gumi szállítószalag automatikus szabályzással
  • Kompakt, biztonságosan záródó és könnyen kezelhető felhajtható takaróponyva
  • Műtrágyaszerviz, értékes és egyedülálló szolgáltatás több mint 25 éves tapasztalattal

Termékvideók

ZG-B vontatott műtrágyaszóró
Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítmény-kalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.