A ZA-M kéttárcsás műtrágyaszóró, akár 3.000 literes tartálytérfogattal és 36 m munkaszélességgel, ideális gép a mezőgazdasági üzemek és bérvállalkozók számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a megbízhatóságra. A lassan forgó nehéz keverőelemek és az alacsony tárcsa-fordulatszámok biztosítják a műtrágya különlegesen egyenletes és kíméletes áramlását.

ZA-M-4200-Ultra_001_d1_140704

Az előnyök összesítve

  • Dupla garat optimalizált tartályformával a folyamatos működés és a nagyobb pontosság érdekében
  • Az apró lyukú betöltőrácsok megakadályozzák a szórás közbeni üzemzavarokat, és a gép tisztításához egyszerűen felhajthatók és rögzíthetők
  • Teljes mértékben nemesacélból gyártott szórórendszer
  • Komfort és biztonság a szórásmennyiség és a munkaszélesség egyszerű és jól hozzáférhető beállítása következtében
  • Kettős tolózár-rendszer a mennyiség optimális beállításához és a gyors nyitási-zárási művelethez
  • A SafetySet világítóberendezéssel, figyelmeztető táblákkal és védőkorláttal együtt szériafelszereltség

Termékvideók

AMAZONE ZA-M 02 műtrágyaszóró
ZA-M
Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítménykalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.

WindControl - szélcsend egy gombnyomásra

A WindControl segítségével folyamatosan figyelhető, hogyan befolyásolja a szél a szórásképet, és automatikusan ellensúlyozható ez a hatás. A gépre felszerelt, nagy frekvencia mellett mérő szélérzékelő méri a szél sebességét és a szél irányát, és továbbítja ezen információkat a feladatkezelő számítógépbe.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.