Műtrágyatartály | Csoroszlyák

Zentraler Düngerbehälter (1)

Központi műtrágyatartály

A BigBag-zsákoktól a műtrágyaárokig

A rövid feltöltési idők elengedhetetlenek a nagy felületi teljesítményű szemenkénti vetéshez. A Precea-TCC többi komponensének (nagy munkaszélesség, nagy munkasebesség, nagy vetőmagtartály) teljesítményéhez igazodva a kétkamrás műtrágyatartály akár 6000 liter granulált műtrágyát is képes befogadni.

Zentraler Düngerbehälter (2) Precea6000-TCC-CSS_d0_mp_DJI_0258_d1_240312_CMS_2
Precea 6000-TCC központi vetőmagtartállyal és opcionális kiegészítő vetőmagtartállyal (8 literes tartálytérfogat), amely a gépegység kinyitásakor és ellenőrzésekor összegyűjti a kiürített vetőmagot.
A tartály kényelmesen és percek alatt feltölthető BigBag segítségével a gép oldalán.

A műtrágyát a központi tartályból az érzékelőegységben lévő adagolóhengeren keresztül légáram szállítja az szórófejhez. Innen a műtrágya az egyes FerTeC twin HD kéttárcsás műtrágyacsoroszlyákhoz kerül, ahol végül a a talajba kerül gyökér alatti műtrágyaként.

Szükség esetén a műtrágya soronkénti kapcsolása is lehetséges az szórófejnél, a vetőmagok soronkénti kapcsolásával együtt automatizálva. A műtrágya megbízhatóan csak oda jut, ahova kell – ideális körülményeket biztosítva a növények növekedéséhez és az erőforrások takarékos használatához.

A töltöttségi szint kijelzése kiegészíthető a tartály belsejében lévő kamerás megfigyeléssel. A tartály mérlegtechnológiája lehetővé teszi a műtrágya kijuttatásának pontos nyomon követését is – a maximális pontosság érdekében a teljes műtrágyázott szemenkénti vetéshez.

Előnyei: 

  • A nagy méretű (3000 vagy 6000 literes) műtrágyatartály utántöltés nélkül is hosszú ideig használható. 
  • A soronkénti kapcsolás hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Zentraler Düngerbehälter (3) Precea_Detail_Verteilerkopf_d0_cp_Bild5_d1_240320_CMS

Zentraler Düngerbehälter (4) Precea_Verteilierkopf_Einzelreihenschaltung_Duenger_Darstellung_d1_240320_CMS
A soronként kapcsolt műtrágya-adagolás az elosztófejnél a terelőlapok automatikus lehajtásával lehetséges. Aktív műtrágyaáramlás a FerTeC twin HD kéttárcsás műtrágyacsoroszlya felé, a műtrágyaáramlás a kikapcsolt csoroszlya felé megszakítva.

További nformáció + Kevesebb információ -

FerTeC twin HD kéttárcsás műtrágyacsoroszlya – a nagy teljesítményű műtrágyacsoroszlya

FerTeC twin HD kéttárcsás műtrágyacsoroszlya lerakásimélység-állítással
A nagy teljesítményű kéttárcsás csoroszlya tiszta és megbízható lehelyezést biztosít. A kéttárcsás csoroszlya nyugodt járás mellett helyezi le a műtrágyát a PreTeC mulcsvető csoroszlya előtt. A kéttárcsás csoroszlya teljesen karbantartásmentes, és így megfelel a legmagasabb igényeknek, különösen a kezelési kényelem tekintetében. A műtrágya lerakási mélységének a vetőmag vetési mélységéhez képesti eltérését egyszer kell beállítani. Ha a vetési mélységet később megváltoztatja, a műtrágyacsoroszlya mélységét a rendszer automatikusan hozzáigazítja.

Előnyei: 

  • A műtrágya automatikus lerakási mélysége nagyobb kényelmet biztosít. 
  • Pontosabb mélységbeli elhelyezés nehéz talajoknál. 
  • Gyors beállítás, mivel a műtrágyacsoroszlyára ható csoroszlyanyomás a vetőcsoroszlyán keresztül is érvényesül.

FerTeC twin HD-Doppelscheiben-Düngerschar (4) Precea12000-TCC_JohnDeere_d0_kw_DJI_0422_d1_240314_CMS
A műtrágya egyenletes, hosszirányú elosztása még nagy munkaszélesség esetén is az akár két darab szórófejnek köszönhetően.

További nformáció + Kevesebb információ -
Mikrogranulatstreuung (1) Precea_Detail_d0_kw_P7057413_d1_220921_CMS.png

Mikrogranulátum-szórás – könnyen kezelhető, rendkívül hatékony

Mikrogranulátum-szóró (17 literes tartálytérfogat egységenként) – csak a vetőegységekre szerelt vetőmagtartályokkal rendelkező Precea 6000-TCC esetén. Mikrogranulátumok kijuttatása a sorban (bal oldali ábra) vagy diffúzorral (jobb oldali ábra) a teljes körű rugalmasság érdekében, hatékony speciális trágyázás, csigaölő és rovarölő vagy gyomirtó szerek kijuttatása esetén – bármilyen helyhez és helyzethez beállítható.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.