Alapgép | Tartály

cayena_gross_und_schlank.jpg

Nagy és karcsú

A Cayena vetőmagtartálya nagy méretű, mégis kompakt felépítésű. Ez szabad rálátást tesz lehetővé a TineTeC csoroszlyákra működés közben. Ön állandóan mindent ellenőrzés alatt tart.

További nformáció + Kevesebb információ -

Cayena-C – vetőmaghoz és műtrágyához

Nyomótartályos rendszer nagy kiszórási mennyiséghez

A Cayena 6001-C változatnál az AMAZONE műtrágya felszereléssel is kínálja a vontatott Cayena késes csoroszlyás vetőgépet. A 4.000 literes vetőmagtartály két kamrára van felosztva 60:40 arányban, és két elektromos adagolóval van felszerelve. Mindkét kamra választható módon vetőmaggal vagy műtrágyával tölthető fel. A vetőmag és a műtrágya ugyanazon a szállítási útvonalon keresztül együtt kerül elhelyezésre a vetőbarázdában. Így például őszi káposztarepce vagy őszi vetésű gabona vetésekor megfelelő starter műtrágyázás lehetséges.

A Cayena-C zárt nyomótartályos rendszer nagy mennyiségű vetőmag-műtrágya kombinációk kijuttatását teszi lehetővé.

További nformáció + Kevesebb információ -
cayena_rollplane_licht_im_Tank.jpg

Az Ön számára hasznos

A vetőmagtartály belső világítása a traktor menetvilágításával van összekapcsolva. A felgördülő takaróponyva véd por és csapadékvíz ellen.

A vetőmagtartály teljes felületű nyílása egyszerű és gyors feltöltést tesz lehetővé.

További nformáció + Kevesebb információ -

Cayena vontatott vetőgép késes csoroszlyával – gyors és precíz

Akár 15 km/h sebesség a maximális napi teljesítményhez

A Cayena késes csoroszlyás vontatott vetőgép előnyeit különösen kemény és köves talajon, valamint olyan száraz területeken lehet kihasználni, ahol a hagyományos csoroszlyák nem használhatók. Mindegy, hogy durva, közepes vagy finom vetőmagról, mulcsvetésről, felszántott talajon vagy tarlón végzett vetésről van szó – a 6 m munkaszélességű Cayena rendkívüli hatékonyságot biztosít. Az akár 15 km/h munkasebességgel, valamint a 3600 l térfogatú vetőmagtartállyal a Cayena nagy potenciállal rendelkezik a maximális napi teljesítmény érdekében.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.