Felszereltség | Szállítás

Szállítás - kényelmesen a közúton

Gyors és áttekinthető
A Cayena minimális idő alatt szállítási állásba állítható. Keskeny tartályának köszönhetően a közúton mindössze 3 m szállítási szélességet ér el. Opcionálisan egy sűrítettlevegő-rendszerrel felszerelve az akár 40 km/h sebességgel való szállítás sem jelent problémát.

További nformáció + Kevesebb információ -
Ausstattung nach Maß (1) Cayena_6001_014_d1_160914

Egyénre szabott felszereltség

Művelőút-jelölés
A művelőút-jelölés jól láthatóan megjelöli a nagy tárcsák segítségével a művelőutat úgy, hogy azok már a kelés előtt láthatóak. Ez javítja a művelőutak létrehozásakor az áttekintést és a kelés előtti permetezések esetén szükséges.

Hátsó boronák
Annak érdekében, hogy a talajt nehéz és nedves körülmények között a gumigyűrűs kerekek után ismét valamennyire felkarcolja, a hátsó boronák állnak rendelkezésre.

További nformáció + Kevesebb információ -
Vorlaufende Tasträder (1) Tastraeder_001_d1_130205

Elöl futó tapogatókerekek

A mélységtartás javítása érdekében a Cayena elöl elhelyezett támasztókerekekkel is felszerelhető.

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-11.jpg

LED-munkavilágítás

Az esti és éjszakai órákban történő biztonságos munkavégzésről opcionális LED munkafényszórók gondoskodnak, amelyek megvilágítják a munkatartományt, és így a megmunkált terület biztonságos megtekintését szolgálják. A vetőkések tartománya is kiválóan megvilágított rész. A világítás a kezelőterminálon kapcsolható.

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-13.jpg

Magvezetőcső-felügyelet

További praktikus opcionális segédrendszer a magvezető csövek ellenőrzése, amely azonnal észleli a csoroszlyában és a csövekben kialakult eltömődést. Közvetlenül az elosztófej mögött érzékelők ellenőrzik a magvezető csövekben a vetőmagáramlást. A rendszer automatikusan felismeri a kapcsolt művelőutakat. Különösen hosszú munkanapokon ez egy kitűnő lehetőség a munka eredményének ellenőrzésére.

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-18.jpg

Kiegészítő hidraulikaszivattyú

Régebbi traktor használata esetén a hidraulikus ventilátor meghajtásához szükséges megfelelő olajmennyiség és nyomás biztosítása érdekében az AMAZONE opcióként egy külön szivattyút kínál. Gyorsan és egyszerűen a traktor tengelycsonkjára szerelhető.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.